iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag zal ook direct bij ons worden bijgeschreven. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en LEUK KADOOTJE wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van LEUK KADOOTJE. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien Kistje.nu na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen dan zal de bestelling worden geannuleerd

  • Rabobank 3805.16.349 t.n.v. Groentehandel De Winter
  • Voor een buitenlandse betaling heeft u onze IBAN en BIC codes nodig
  • IBAN:   NL41RABO0380516349  |  BIC: RABONL2U

Betalen bij afhalen

U kunt ook betalen wanneer dat u een product komt ophalen. Gelieve gepast te betalen. Voor het ophalen van een product dient wel eerst een afspraak gemaakt te worden. Het afhaaladres is Columbusweg 5 4462 HA Goes.

Minitix

MiniTix is de virtuele portemonnee waarmee u via internet of mobiele telefoon betalingen tot 150 euro kunt verrichten. Met MiniTix betaalt u snel en veilig al uw aankopen. De MiniTix portemonnee is via uw eigen 06-nummer gekoppeld aan uw mobiele telefoon. Daarom kunt u dus altijd over het geld in uw portemonnee beschikken, via uw mobiele telefoon of internet. Uw MiniTix portemonnee laadt u op via iDEAL of via een gewone overboeking. Ook kunt u er voor kiezen om uw portemonnee automatisch op te laden zodra u te weinig saldo heeft. Het oplaadbedrag wordt direct bijgeschreven en is dus meteen besteedbaar.